Yahya Kemal Anaokulu
ALTINTEPSİ MAH. YAHYA KEMAL CAD. YAHYA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO 1 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

VİZYON

Okulumuz; eğitimde, soru çözme, konu anlatımı gibi bir eğitim anlayışından ziyade; üretmeyi, etkileşimi, derinleşmeyi öne çıkaran, öğrencilerin; düşünmeye, tasarlamaya ve üretmeye zaman ayırabileceği, yeni çağın gerektirdiği problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık, üretkenlik, takım çalışması ve çoklu okur yazarlık becerilerinin kazandırılması için; somut mekanlar ve imkanlar sunan, öğrencilerini geleceğe hazırlayan, ilçemizde ve ilimizde tanınırlığı olan saygın, lider bir okul olmayı amaçlamaktadır.

MİSYON

Ahlak telakkisine dayalı ve insanı merkeze konumlandıran bir yaklaşıma ve bilgi anlayışına hayat vererek, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, insanlığa değer katan, mutlu, üretken, öz güveni yüksek, fark yaratan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen bireyleri ilköğretime hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim – Öğretim

İkili Eğitim – Öğretim

Sabah 08.30-13.00 Öğle: 13.30-18.00

Doğal Gaz

Servis Bilgisi

Okulumuzda öğrencilerimizin kullanabileceği servis hizmeti bulunmaktadır. Personel servis hizmeti bulunmamaktadır.

Bayrampaşa İlçe Merkezinde

Altıntepsi Mah. Yahya Kemal Cad. No:1 Bayrampaşa/İSTANBUL

Kontenjan Bilgileri

Okulumuza kayıt; ulusal adres veri tabanındaki yerleşim yeri adres bilgileri esas alınarak, e-Okul sistemi üzerinden yapılır. Sabit kontenjan bulunmamaktadır.